Over ons

Zakendoen met Global Flexibles is samenwerken met een gemotiveerd team. We vinden het leuk om over jouw business mee te denken en ontzorgen je graag. Uiteraard met kwalitatief goede verpakkingsoplossingen en service. Binnen een samenwerking zijn we eerlijk en zakelijk, afspraken komen we na, we houden zelf ook niet van verrassingen. Of het moet een hele bijzondere zijn…….

 

Als betrokken leverancier ‘zitten’ we direct op de productie en volgen en checken we ieder detail. Zijn er nieuwe ontwikkelingen op foliegebied, dan delen we deze met jou, zeker als dit voor een verbetering van jouw verpakkingen kan leiden. Zo blijven we innovatief en onderscheidend. Het is fijn om te merken dat we voor een loyale groep relaties werken. We waarderen de betrokkenheid bij ons bedrijf en ons team. Door de persoonlijke interesse over en weer is het samen zakendoen fijn.

 

Tot ons team rekenen we ook onze partners in Litouwen, Portugal en Italië. Onze vaste, stabiele basis op wie wij en jij dus ook altijd kunnen rekenen. Hun deskundigheid uit zich in de certificeringen.

 

Wij staan voor

Ons team