Vacature Salesmanager en Accountmanager

Global Flexibles is op zoek naar verkooptalent !
Er is plaats voor zowel een goede salesmanager als een goede accountmanager: iemand met passie voor verkoop en / of klantenbeheer, liefst met affiniteit met verpakkingen.

Wat ga je doen ?

In deze uitdagende functie(s) ga je je vooral richten op het acquireren en beheren van nieuwe en / of bestaande klanten binnen met name de food-markt in Nederland en België.

Je levert toepassingsgericht verpakkingsoplossingen voor en met de klant. Voor de opdrachtgevers ben je het eerste aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen op het gebied van flexibele verpakkingen. Je weet waarde te creëren voor zowel de eigen onderneming als voor de klant.

Je bewaakt de voortgang, deadlines en de kwaliteit van jouw projecten in samenspraak met de back-office. Bovendien beheer je je eigen projectadministratie en werk en denk je als ondernemer binnen een onderneming.

Je houdt de ontwikkelingen binnen je vakgebied in de gaten, signaleert continue trends in de markt en vertaalt deze naar mogelijke oplossingen voor je klanten. In overleg met je directe collega’s verzin je verbeteringen voor bestaande verpakkingen en denk je pro-actief mee met de klant.

Bij je taken horen het genereren van aanvragen, opstellen van heldere briefings en calculatieaanvragen, het uitbrengen van offertes en het opvolgen ervan.

Wat breng je mee ?

– HBO werk- en denkniveau
– Meerdere jaren relevante saleservaring in een B2B omgeving
– Hoge technische affiniteit en interesse
– Bij voorkeur goede kennis van relevante verpakkingsmaterialen, bedrukkings- en erwerkingsprocessen
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelste taal, Duits en / of Frans zijn een pré

Wat kunnen wij jou bieden ?

– Een uitdagende, zelfstandige functie bij een professionele en toekomstgerichte organisatie die volop groeit
– Veel verantwoordelijkheid en hierdoor ruimte voor je eigen ontwikkeling
– Zeer goede arbeidsvoorwaarden en salarispakket

Ben jij of ken jij degene die wij zoeken ? Neem dan contact op met Bert Verheij of stuur je motivatie en CV naar: vacature@globalflexibles.com